Kaavarivi

KaavariviÀ kÀytetÀÀn lausekkeiden kirjoittamiseen.

Nimi-kenttÀ

KentÀssÀ nÀkyy kohdistetun solun tai valitun solualueen viite tai aluenimi. Voidaan myös ensin valita solualue ja sitten nimetÀ se tÀssÀ Nimi-kentÀssÀ.

taulukkoalueen yhdistelmÀruutu

Nimi

Function Wizard

Opens the Function Wizard, which helps you to interactively create formulas.

Icon

Ohjattu funktion luonti

Summa

LisÀtÀÀn solualueen summa kohdistettuun soluun tai lisÀtÀÀn summaukset valittuihin soluihin. Napsauta solua, napsauta tÀtÀ kuvaketta ja sitten valitse alue. Tai valitse joitakin soluja, joihin summat lisÀtÀÀn ja sitten napsauta kuvaketta.

Summakuvake, jossa sigma

Summa

Funktio

LisÀtÀÀn kaava kohdistettuun soluun. Ensin napsautetaan tÀtÀ kuvaketta, sitten syötetÀÀn lauseke syöttöriville.

Icon

Funktio

Peruuta

TyhjennetÀÀn syöttörivi tai peruutetaan solun kaavaan tehdyt muutokset.

Kuvake, jossa punainen x

Peruuta

HyvÀksy

HyvÀksytÀÀn syöttörivin sisÀltö, joka samalla siirtyy kohdistettuun soluun.

Kuvake, jossa vihreÀ pukkimerkki

HyvÀksy

Syöttörivi

SyötÀ lisÀttÀvÀ kaava kohdistettuun soluun. KÀytettÀvissÀ on myös Ohjattu funktion luonti -kuvake valmisfunktioiden lisÀÀmiseksi lausekkeeseen.