Lukujen pyöristys

Oletuksena LibreOffice Calcissa kaikki desimaaliluvut esitetään pyöristettynä kahteen desimaaliin.

Valittujen solujen pyöristysasetus

1. Valitse kaikki solut, joita muutetaan.

2. Valitse Muotoilu - Solut ja siirry Luku-välilehdelle.

3. Valitse Luokka-kentässä Luku. Muuta Asetukset-alueella Desimaaleja-arvoa ja poistu valintaikkunasta OK:lla.

Pysyvä pyöristysasetus

1. Valitse - LibreOffice Calc.

2. Siirry Laskenta-sivulle. Muuta Desimaaleja-arvoa ja poistu valintaikkunasta OK:lla.

Laskenta pyöristetyillä luvuilla tarkimpien arvojen sijasta

1. Valitse - LibreOffice Calc.

2. Siirry Laskenta-sivulle. Merkitse Laskentatarkkuus näytetyn mukaan -ruutu ja poistu valintaikkunasta OK:lla.