Kaavojen kopiointi

Kaavat voidaan kopioida lukuisin eri tavoin. Eräs suositeltu menetelmä on:

1. Valitaan kaavallinen solu.

2. Valitaan Muokkaa - Kopioi tai painetaan +C valinnan kopioimiseksi.

3. Valitaan solu, johon kaava halutaan kopioida.

4. Valitaan Muokkaa - Liitä tai painetaan +V. Kaava sijoitetaan uuteen soluun.

Jos halutaan kopioida kaava useisiin soluihin, on olemassa nopea ja helppo tapa kopioida viereisin soluihin:

1. Valitaan kaavallinen solu.

2. Kohdistetaan hiiriosoitin korostetun solureunan oikeaan alakulmaan ja painetaan hiiren painike pohjaan, kun osoitin vaihtuu hiusristikoksi.

3. Hiiren painiketta painaen vedetään hiirellä valinta sille alueelle (rivi- tai sarakesuunnassa), johon kaava halutaan kopioida.

4. Kun hiiren painike vapautetaan, kaava kopioituu soluihin niihin sovitettuna.

Jos ohjelman ei haluta sovittavan arvoja ja tekstejä, pidetään vedettäessä pohjassa -näppäintä. Kaavat kuitenkin sovitetaan aina.