Tietojen ohjauksen tuotosalueiden valitseminen

Napsautetaan Tietojen ohjaus -valintaikkunan Lisää-painiketta. Valintaikkuna laajenee.

Käyttäjä voi valita nimetyn alueen, jolle tietojen ohjauksen taulukko luodaan Tulokset-ruudusta. Jos tuotos- eli tulosalueella ei ole nimeä, alueen vasemman yläkulman solun osoite syötetään Tulokset-ruudun jälkeiseen kenttään. Vastaavaa solua voi käydä myös napsauttamassa koordinaattien syöttämiseksi.

Jos merkitään Ohita tyhjät rivit -valintaruutu, tyhjiä rivejä ei huomioida tietojen ohjauksen taulukkoa luotaessa.

Jos Tunnista luokat -valintaruutu merkitään, luokat tunnistetaan otsikoidensa perusteella ja sijoitetaan vastaavasti tietojen ohjauksen taulukkoa luotaessa.

Open file with example: