Automaattisen muotoilun käyttö taulukoissa

Automaattisella muotoilulla saa nopeasti muotoiltua taulukon tai valitun solualueen.

Automaattisen muotoilun käyttö taulukossa tai valitulla alueella

1. Valitse muotoiltavat solut, mukaan lukien sarakkeiden ja rivien aiotut otsikkotekstit.

2. Valitse Muotoilu - Automaattinen muotoilu.

3. Sen valitsemiseksi, mitä ominaisuuksia automaattiseen muotoiluun sisällytetään, napsauta Lisää.

4. Hyväksy OK:lla.

Muotoilu kohdistuu valittuun solualueeseen.

Huomautus-kuvake

Jos solujen arvoissa ei näy toivottuja värin muutoksia, valitse Näytä - Arvojen korostus.

Automaattisen muotoilun määritys laskentataulukoille

On mahdollista määrittää uusi automaattinen muotoilu, joka on käytettävissä kaikissa laskentataulukoissa.

1. Muotoile taulukko.

2. Valitse Muokkaa - Valitse kaikki.

3. Valitse Muotoilu - Automaattinen muotoilu.

4. Napsauta Lisää... -painiketta.

5. Kirjoita Nimi-kenttään Lisää automaattinen muotoilu -valintaikkunassa muotoilun nimi.

6. Hyväksy OK:lla.