Summa

Lisätään solualueen summa kohdistettuun soluun tai lisätään summaukset valittuihin soluihin. Napsauta solua, napsauta tätä kuvaketta ja sitten valitse alue. Tai valitse joitakin soluja, joihin summat lisätään ja sitten napsauta kuvaketta.

Summakuvake, jossa sigma

Summa

LibreOffice ehdottaa oletuksellisesti solualuetta, jos taulukossa on aineistoa. Jos alueella on jo joku summausfunktio, se voidaan yhdistää uuteen summaan, niin että saadaan alueen yhteissumma. Jos alueella on suodattimia, Subtotal-funktio lisätään Sum-funktion asemesta.

Napsauttamalla Hyväksy-kuvaketta (vihreä pukkimerkki) syöttörivillä näkyvä kaava otetaan käyttöön.