Format Cells

Allows you to specify a variety of formatting options and to apply attributes to the selected cells.

Toiminnon aloitustavat:

Choose Format - Cells.

Numbers

Määritellään valittujen solujen muotoiluasetukset.

Font

Määrätään käytettävä muotoilu ja fontti.

Tasaus

Tehdään valitun solun, tai solujen, sisällön tasausasetukset.

Aasialaiset merkit

Tehdään aasialaisten kielten tiedostojen solujen tai kappaleiden typografiset asetukset. Aasialaisten kielten tuen sallimiseksi, valitse Työkalut - Asetukset - Kieliasetukset - Kielet, sitten rasti Aasialaiset kielet käytössä-ruutu Parannettu kielituki -alueella. Aasialaisen typografian asetukset ohitetaan HTML-asiakirjoissa.

Reunat

Asetetaan valittujen objektien reuna Writerissa tai Calcissa.

Tausta

Asetetaan taustaväri tai taustakuva.

Cell Protection

Defines protection options for selected cells.

Reset

Resets changes made to the current tab to those applicable when this dialog was opened.