IIf Statement

Iif palauttaa toisen kahdesta funktion tulosvaihtoehdostaan, riippuen tulkitun lausekkeen totuusarvosta.

Syntaksi:

Iif (lauseke1, lauseke_on_True, lauseke_on_False)

Parametrit:

Lauseke1: Mikä tahansa tulkittava lauseke. Jos lauseke tulkitaan True-arvoksi, iif-funktio palauttaa lauseke_on_True-tuloksen, muuten palautusarvoksi tulee lauseke_on_False.

Lauseke_on_True, lauseke_on_False: mitä tahansa lausekkeita, joista toinen palautetaan iif-funktion tuloksena, riippuen lauseke1:n arvioidusta totuusarvosta.

Error codes: