Käyttöjärjestelmän päivämäärä ja aika

Oheiset funktion ja lauseet palauttavat tai asettavat järjestelmäkellon päivämäärän ja kellonajan.

Date Statement

Date-lause palauttaa senhetkisen käyttöjärjestelmän päivämäärän merkkijonona tai asettaa uuden päivämäärän. Päivämäärän muoto on maa-asetuksista riippuvainen.

Now Function

Now palauttaa järjestelmäkellon päivämäärän ja ajan Date-tyyppisenä päivämääränä.

Time Statement

Time-lause palauttaa senhetkisen järjestelmäajan merkkijonona, joka on muotoa "HH:MM:SS".

Timer Function

Timer palauttaa arvon, joka esittää keskiyön jälkeen kuluneita sekunteja.