Asetetaan mÀÀrÀtyn tiedoston attribuutit eli mÀÀreet.

Syntaksi:

SetAttr tiedostonimi1 As String, attribuutti1 As Integer

Parametrit:

Tiedostonimi1: Sen tiedoston nimi polkuineen, jonka mÀÀreet asetetaan. Jos polkua ei anneta, SetAttr etsii tiedostoa nykyisestÀ kansiosta. Voidaan kÀyttÀÀ myös URL-esitysmuotoa.

Attribuutti1: Bittikuvio, joka mÀÀrittÀÀ tiedostomÀÀreen, joka halutaan asettaa tai tyhjentÀÀ:

Arvo

Named constant

Value

Definition

ATTR_NORMAL

0

Normal files.

ATTR_READONLY

1

Read-only files.

ATTR_HIDDEN

2

Hidden file

Useita mÀÀreitÀ voi asettaa yhdistÀmÀllÀ vastaavat arvot loogisella OR-lauseella.

Error codes:

5 Virheellinen proseduurikutsu

53 Tiedostoa ei löydy

70 KÀyttö kielletty

Esimerkki:

Sub ExampleSetGetAttr

On Error Goto ErrorHandler ' MÀÀrÀtÀÀn virheenkÀsittelyrutiinin alkuosoite