CurDir Function

CurDir palauttaa variant-tyyppisen merkkijonon, joka esittää määritetyn levyaseman nykyistä polkua.

Varoitus-kuvake

This statement currently does not work as documented. See this issue for more information.

Syntaksi:

CurDir [(teksti1 As String)]

Palautusarvo:

merkkijono (String)

Parametrit:

Teksti1: merkkijonolauseke, joka määrittää olemassa olevan levyaseman (esimerkiksi "C" ensimmäisen kovalevyn ensimmäiselle levyosiolle).

Jos yhtään levyasemaa ei määritetä tai jos levytunnus on nolla-pituinen merkkijono (""), CurDir palauttaa nykyisen levyaseman polun. LibreOffice Basic antaa virheilmoituksen, jos levyasematunnus on sopimaton, jos asemaa ei ole olemassa tai jos levyaseman kirjain on CONFIG.SYS Lastdrive-lauseen määrittämän rajan jälkeinen kirjain.

Tämä funktio ei erottele suur- ja pienaakkosia.

Error codes:

5 Virheellinen proseduurikutsu

68 Laite ei ole käytettävissä

7 Muisti ei riitä

51 Sisäinen virhe $(ARG1)

Esimerkki:

Sub ExampleCurDir

Dim sDir1 As String , sDir2 As String

sDir1 = "c:\Test"

sDir2 = "d:\Private"

ChDir( sDir1 )

MsgBox CurDir

ChDir( sDir2 )

MsgBox CurDir