ChDrive Statement

ChDrive-lause vaihtaa käsiteltävän levyaseman.

Varoitus-kuvake

This statement currently does not work as documented. See this issue for more information.

Syntaksi:

ChDrive teksti1 As String

Parametrit:

Teksti1: merkkijonolause, jossa on uuden levyn asemakirjan. Tarvittaessa voidaan käyttää URL-esitysmuotoa.

Levyaseman tunnuksena pitää käyttää isoa kirjainta. Windowsissa kirjainten käyttöä rajoittaa LASTDRV-asetus. Jos levyaseman tunnus on monimerkkinen jono, vain ensimmäistä merkkiä käytetään. Yritykset käyttää levyasemaa, jota ei ole, johtaa virheeseen, joka on käsiteltävissä OnError-lauseella.

Error codes:

5 Virheellinen proseduurikutsu

68 Laite ei ole käytettävissä

76 Polkua ei löydy

Esimerkki:

Sub ExampleChDrive

ChDrive "D" ' Toimii vain, jos asema 'D' on olemassa.