IDE, yleiskuvaus

IDE:n Makro-palkissa on ohjelman muokkauksen ja testaamiseen lukuisia kuvaketyökaluja.

Suoraan Makro-palkin alapuolella olevassa muokkainikkunassa voi muokata Basic-ohjelmakoodia. Vasemman reunan palstaa käytetään ohjelmakoodin keskeytyspisteiden asettamiseen.

Muokkainikkunan alapuolella, vasemmalla, on seurantaikkuna ja se esittää muuttujien arvot ajettaessa askeltaen.

Alaoikealla oleva kutsupino-ikkuna antaa tietoja SUB- ja FUNCTION-rutiinien kutsupinosta ohjelmaa ajettaessa.