Ohjelmointi LibreOffice Basicilla

Tämän Ohjelmointi-otsikon alta löytyy yleistä tietoa makrojen ja LibreOffice Basicin käytöstä.

Perusteet

Perusteet-osiossa käsitellään LibreOffice Basic -työskentelyssä tarvittavia perusasioita.

Syntaksi

Syntaksi-osiossa kuvaillaan LibreOffice Basicin syntaksin osatekijöiden perusteet. Tarkemmat yksityiskohdat löytyvät erillisestä LibreOffice Basic Guide -teoksesta.

Kehitysympäristö (IDE)

LibreOffice Basicin kehitysympäristö eli IDE kuvaillaan oheisena.

Tapahtumaohjatut makrot

Lyhyesti: tässä osiossa kuvataan, miten kytketään Basic-ohjelmia (sovellus)ohjelman tapahtumiin.