Ohjausobjektin ominaisuuksien muuttaminen valintaikkunan muokkaimessa

Valintaikkunaan lisättävien ohjausobjektien ominaisuuksia voidaan asettaa. Esimerkiksi voidaan muuttaa lisätyn painikkeen väriä, nimeä tai kokoa. Useimmat ohjausobjektin ominaisuuksista ovat muutettavissa valintaikkunaa luotaessa tai muokattaessa. Ajon aikana muutoksia voi tehdä vain rajoitetusti.

Ohjausobjektin ominaisuuksien muuttaminen suunnittelutilassa tapahtuu napsauttamalla kakkospainikkeella objektia ja valitsemalla sitten Ominaisuudet.