Tresnak

Ortografia-tresnak, dokumentuan gehitu ditzakezu objektuen galeria, eta menuak konfiguratzeko eta programa-hobespenak ezartzeko tresnak ditu.

Ortografia-egiaztatzea

Ortografia eskuz egiaztatzen du.

Hizkuntza

Azpimenu bat irekitzen du hizkuntzaren komando zehatzak aukeratzeko.

Galeria

Alboko barrako 'Galeria' panela irekitzen du. Bertan irudiak eta soinu-fitxategiak aukeratu ditzakezu zure dokumentuan txertatzeko.

Tanta-kontagailua

Tanta-kontagailuaren elkarrizketa-koadroa irekitzen du, eta bertan bit-mapetako eta irudien meta-fitxategietako koloreak ordeztu daitezke.

Multimedia erreproduzigailua

Multimediaren erreproduzitzailearen leihoa irekitzen du hor filma edo soinu motako fitxategia aurreikusteko, baita fitxtaegi horiek uneko dokumentuan txertatzeko ere.

Makroak

Makroak grabatu edo antolatu eta edita daitezke.

Hedapenen kudeatzailea

Hedapenen kudeatzaileak LibreOffice hedapenak gehitzen, kentzen, desgaitzen, gaitzen eta eguneratzen ditu.

XML iragazki-ezarpenak

XML iragazki-ezarpenakelkarrizketa-koadroa irekitzen du. Hor XML fitxategiak inportatzeko eta esportatzeko iragazkiak sortu, editatu, ezabatu eta proba ditzakezu.

Autozuzenketako aukerak

Idazten duzun bitartean testua automatikoki ordezteko aukerak ezartzen ditu.

Pertsonalizatu

LibreOffice aplikazioaren menuak, laster-menuak, laster-teklak, tresna-barrak eta gertaerei esleitutako makroak pertsonalizatzen ditu.

Aukerak

Programaren konfigurazioa pertsonalizatzeko elkarrizketa-koadroa irekitzen du komando honek.