Txertatu diapositibak/objektuak

Fitxategi osoa edo fitxategiko elementu batzuk txertatzeko aukera ematen dizu.

Komando hau erabiltzeko...

Aukeratu Txertatu - Fitxategia

Txertatu tresna-barran, sakatu

Icon

Fitxategia

Fitxategiko elementu batzuk txertatzeko:

1. Egin klik fitxategi-izenaren ondoko plus ikurrean eta hautatu txertatu nahi dituzun elementuak. Sakatu hautapenari gehitzeko edo sakatu Shift hautapena hedatzeko.

2. Fitxtegia esteka gisa txertatu nahi baduzu, hautatu Esteka.

3. Sakatu Ados.

4. Galderari erantzun Bai elementuak eskalatzeko, diapositiban doitzeko, edo erantzun Ez elementuen jatorrizko tamaina mantentzeko.

Esteka

Fitxategia edo fitxategi-elementuak esteka gisa txertatzen ditu, eta esteka hori automatikoki eguneratzen da iturburu-fitxategia aldatzean.

Ezabatu erabili gabeko atzeko planoak

Erabili gabeko orrialde maisuak ez dira txertatzen.