Java-ren abioko parametroak

Java runtime environment-erako(JRE) hasierako aukerako parametroak sartzeko elkarrizketa-koadro hau erabil daiteke. Elkarrizketa-koadro honetan zehaztu dituzun ezarpenak abiarazi duzun edozein JREetarako baliozkoak dira.

Komando hau erabiltzeko...

Aukeratu - LibreOffice - Aurreratua.

Java-ren abioko parametroak

Sartu JRErako hasierako parametro bat komando-lerro batean egingo bazenu bezala. Parametroa erabilgarri dauden hasierako parametroen zerrendan gehitzeko, egin klik Esleitu aukeran.

Ohar-ikonoa

Bide-izenek ez dituzte erabiltzen ihes karaktereak edo komatxoak.

Adibidez, "myprop" sistema-propietateak karpeta batera seinalatzeko, sartu ondorengo parametroak:

-Dmyprop=c:\program files\java

JREen arazketa gaitzeko, sartu ondorengo parametroak:

-Xdebug

-Xrunjdwp:transport=dt_socket,server=y,address=8000

Ohar-ikonoa

Aldaketa hauek eragina izan dezaten LibreOffice berrabiarazi behar duzu.

Esleitutako hasierako parametroak

Esleitutako JRE hasierako parametroak zerrendatzen ditu. Hasierako parametroak kentzeko, hautatu parametroa eta ondoren egin klik Kendu aukeran.

Gehitu

Uneko JRE hasierako parametroak gehitzen ditu zerrendan.

Editatu

Hautatutako JREaren abioko parametroak editatzea ahalbidetzen duen elkarrizketa-koadro bat irekitzen du.

Kendu

Hautatutako JRE hasierako parametroak ezabatzen ditu.