Urruneko fitxategien zerbitzu batekin konexio bat konfiguratzea

Ohar-ikonoa

Urruneko zerbitzariak atzitzeko, LibreOffice aplikazioaren 'Ireki' eta 'Gorde' elkarrizketa-koadroak erabili behar dira. Zure sistema eragilearen elkarrizketa-koadroak erabiltzen ari bazara fitxategiak ireki eta gordetzeko, joan Tresnak - Aukerak - LibreOffice - Orokorra aukerara eta sakatu Erabili LibreOffice elkarrizketa-koadroak.

Komando hau erabiltzeko...

Urruneko zerbitzari-konexio bat gaitzeko, erabili honako metodoetako bat:

• Sakatu hasiera-zentroko 'Urruneko fitxategiak' botoia.

• Hautatu Fitxategia . Ireki urruneko fitxategiak

• Hautatu Fitxategia - Gorde urruneko zerbitzarian

Klik elkarrizketa-koadroko 'Gehitu zerbitzua' botoian, 'Fitxategi-zerbitzuak' koadroa irekitzeko.

WebDAV zerbitzariarekin konektatzea

'Fitxategi-zerbitzuak' elkarrizketa-koadroan, ezarri:

Ohar-ikonoa

Oharra: fitxategi-zerbitzuaren erroa zerbitzuaren administratzaileak ematen du, eta script fitxategiz, parametroz eta bide-izenez osaturik egon daiteke.

Konexioa definitu ondoren, sakatu Ados konektatzeko. Elkarrizketa-koadroa lausotu egingo da zerbitzariarekin konexioa ezartzen den arte. Erabiltzaile-izena eta pasahitza eskatzen duen elkarrizketa-koadro bat ager daiteke, zerbitzarian saioa has dezazun. Sartu erabiltzaile-izen eta pasahitz egokiak.

FTP eta SSH zerbitzariekin konektatzea

'Fitxategi-zerbitzuak' elkarrizketa-koadroan, ezarri:

Konexioa definitu ondoren, sakatu Ados konektatzeko. Elkarrizketa-koadroa lausotu egingo da zerbitzariarekin konexioa ezartzen den arte.

Windows Share batekin konektatzea

'Fitxategi-zerbitzuak' elkarrizketa-koadroan, ezarri:

Konexioa definitu ondoren, sakatu Ados konektatzeko. Elkarrizketa-koadroa lausotu egingo da zerbitzariarekin konexioa ezartzen den arte.

Google Drive zerbitzura konektatzea

'Fitxategi-zerbitzuak' elkarrizketa-koadroan, ezarri:

Konexioa definitu ondoren, sakatu Ados konektatzeko. Elkarrizketa-koadroa lausotu egingo da zerbitzariarekin konexioa ezartzen den arte.

CMIS zerbitzariarekin konektatzea

'Fitxategi-zerbitzuak' elkarrizketa-koadroan, ezarri: