Taulen morroia - Hautatu eremuak

Hautatu eremuak emandako eredu-tauletatik zure taula sortzeko abiapuntu gisa.

Lanekoa

Hautatu laneko kategoria laneko eredu-taulak bakarrik ikusteko.

Pribatua

Hautatu 'pribatua' kategoria eredu-taula pribatuak bakarrik ikusteko.

Eredu-taulak

Hautatu eredu-taula bat. Ondoren, hautatu ezkerreko zerrenda-koadroko taulako eremuak. Errepikatu urrats hori behar dituzun eremu guztiak hautatu arte.

Eremu erabilgarriak

Hautatutako taulako edo kontsultako datu-basearen eremuen izenak zerrendatzen ditu. Egin klik eremu bat hautatzeko edo eutsi sakatuta Shift edo teklari klik egiten duzun bitartean, eremu bat baino gehiago hautatzeko.

>

Egin klik hautatutako eremua(k) geziak seinalatutako kutxara mugitzeko.

>>

Egin klik eremu guztiak geziak seinalatutako kutxara mugitzeko.

<

Egin klik hautatutako eremua(k) geziak seinalatutako kutxara mugitzeko.

<<

Egin klik eremu guztiak geziak seinalatutako kutxara mugitzeko.

^

Egin klik hautatutako eremua sarrera bat igotzeko zerrendan.

v

Egin klik hautatutako eremua sarrera bat jaisteko zerrendan.

Hautatutako eremuak

Taula berrian sartuko diren eremu guztiak bistaratzen ditu.

Taulen morroia - Ezarri mota eta formatuak