ADO konexioa

ADO (Microsoft ActiveX Data Objects) datu-basea gehitzeko aukerak zehazten ditu.

Ohar-ikonoa

ADO interfazea datu-baseak konektatzeko Microsoft Windowsen edukigailu patentatua da.

Iradokizun-ikonoa

LibreOffice aplikazioak Microsoft Data Access Components (MDAC) behar du ADO interfazea erabiltzeko. Microsoft Windows 2000 eta XP sistemek osagai horiek modu lehenetsian dituzte.

Datu-iturburuaren URLa

Sartu datu-iturburuaren URLa.

Eredu URLak

Access 2000 fitxategira konektatzeko, erabili formatu hau:

PROVIDER=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;DATA SOURCE=c:\Access\nwind2000.mdb

Izen turner-a duen Microsoft SQL zerbitzariko katalogo batera izenaren bidez konektatzeko, idatzi hau:

PROVIDER=sqloledb;DATA SOURCE=turner;INITIAL CATALOG=First

ODBC kontrolatzailean hornitzaile gisa sartzeko:

DSN=SQLSERVER

Arakatu

Egin klik aukera horretan datu-baseak hautatzeko elkarrizketa-koadroa irekitzeko.

Ohar-ikonoa

Erabiltzaile-izen batek gehienez 18 karaktere izan behar ditu.

Ohar-ikonoa

Pasahitz batek 3-18 karaktere izan behar ditu.

Datu-baseen morroia