Aurrebista web-arakatzailean

Uneko dokumentuaren aldi baterako kopia bat sortzen du HTML formatuan, sistemaren web-arakatzaile lehenetsia irekitzen du, eta HTML fitxategia web-arakatzailean bistaratzen du.

Komando hau erabiltzeko...

Aukeratu Fitxategia - Aurrebista web nabigatzailean

HTML formatua duen kopia aldi baterako fitxategien karpetan idazten da; karpeta hori hemen aukeratu dezakezu: - LibreOffice – Bide-izenak. LibreOffice(e)tik irteten zarenean, HTML fitxategia ezabatu egingo da.

HTML esportazio-iragazkiaren aukerak ezar daitezke - Kargatu/gorde - HTML bateragarritasuna atalean.