Sinadura digitalak

Dokumentuan eta dokumentutik sinadura digitalak gehitzen eta kentzen ditu. Elkarrizketa-koadroa ziurtagiriak ikusteko ere erabil daiteke.

Komando hau erabiltzeko...

Aukeratu Fitxategia - Sinadura digitalak - Sinadura digitalak

Aukeratu Tresnak - Makroak - Sinadura digitala

AukeratuFitxategia - Propietateak - Orokorra fitxa, eta egin klik Sinadura digitalak botoian

Egin klik bikoitza egoera-barrako sinadura-eremuan.

Sinadura digitalei buruz

Zerrenda

Uneko dokumenturako sinadura digitalak zerrendatzen ditu.

'Sinatuta' ikonoak Ikonoa baliozko sinadura digitala adierazten du, eta 'Harridura-marka' ikonoak Ikonoa, berriz, sinadura digital baliogabea.

Ikus hau ere: Sinadura digitalak.

Erabili AdES-bateragarria den sinadura, aukera dagoenean

ODF eta OOXML fitxategietarako XAdES sinadurak sortzea hobesten du, PDF fitxategietarako PAdES sinadurak sortzea hobesten du.

Ikusi ziurtagiria

Ikusi ziurtagiria elkarrizketa-koadroa irekitzen da.

Sinatu dokumentua

Hautatu ziurtagiria elkarrizketa-koadroa irekitzen da.

Kendu

Hautatutako sinadura zerrendatik kentzen du. Ondorengo gainerako sinadurak ere kentzen ditu, PDF formatuaren kasuan.