Elkartu

Hautatutako objektuak batera mantentzen dira. Horrela, objektu bakar gisa eraman edo formatea daitezke.

Komando hau erabiltzeko...

AukeratuFormatua - Elkartu

Ireki laster-menua - aukeratu Elkartu

Taldeekin lan egitea

Talde bateko objektu bakoitza editatzeko hautatu taldea, egin klik saguaren eskuineko botoiaz eta ondoren aukeratu

Talde bat editatzean, taldekoak ez diren objektuak itzali egiten dira.

Erabili Tab eta Shift+Tab talde bateko objektuetan aurrera eta atzera eramateko.

Talde batetik irteteko, egin klik saguaren eskuineko botoiaz eta ondoren aukeratu

Elkartu

Hautatutako objektuak elkartzen ditu. Horrela, objektu bakar gisa eraman daiteke.

Banandu

Hautatutako taldea objektu indibidualetan hausten du.

Sartu taldean

Hautatutako taldea irekitzen du. Horrela, objektu indibidualak edita daitezke. Hautatutako taldean talde habiaratuak badaude, komando hau azpitaldeetan errepika daiteke.

Irten taldetik

Taldetik irteten da. Horrela, taldeko objektu indibidualak ezin dira editatu