Karaktere berezia

Instalatutako letra-tipoetan aurkitutako ikurren barrutitik karaktereak txertatzen uzten dio erabiltzaileari.

Komando hau erabiltzeko...

AukeratuTxertatu - Karaktere berezia

Estandarra edo Txertatu tresna-barran, sakatu

Ikonoa

Karaktere berezia

Karaktere bereziakelkarrizketa-koadroan karaktere batean klik egiten denean, aurrebista bat eta karaktereari dagokion zenbakizko kodea bistaratzen ditu.

Letra-tipoa

Hautatu letra-tipo bat, hari lotutako karaktere bereziak bistaratzeko.

Azpimultzoa

Hautatu Unicode kategoria bat uneko letra-tipoarentzat. Hautatutako Unicode kategoriaren karaktere bereziak karaktere-taulan bistaratzen dira.

Karaktere-taula

Egin klik txertatu nahi duzun karaktere berezi(et)an, eta ondoren sakatu Txertatubotoia.

Karaktereak

Txertatuko diren karaktere bereziak bistaratzen ditu. Editatu eremu hau, uneko karaktere-hautapena aldatu nahi baduzu.