Desegin

Azken komandoa edo idatzitako azken sarrera desegiten du. Desegin nahi duzun komandoa hautatzeko, egin klik 'Estandarra' barrako Desegin ikonoaren ondoan dagoen gezian.

Komando hau erabiltzeko...

Aukeratu Editatu - Desegin

+Z

Estandarra barran edo 'Taula-datuak' barran, sakatu

Icon

Desegin

Iradokizun-ikonoa

Desegin dezakezun komando kopurua aldatzeko, joan Konfigurazio aurreratua atalera eta ezarri balio berria /org.openoffice.Office.Common/Undo Steps aukeran.

Ohar-ikonoa

Komando batzuk (adibidez, Estiloak editatzea) ezin dira desegin.

Iradokizun-ikonoa

Desegin komandoa bertan behera utz daiteke Editatu - Berregin aukeratuz.

Desegin komandoari buruz datu-baseen tauletan

Datu-baseen taulekin lan egiten ari zarenean, azken komandoa desegin dezakezu soilik.

Abisu-ikonoa

Erregistro baten edukia aldatzen bada gorde ez den datu-baseen taula batean eta ondoren Desegin komandoa erabiltzen bada, erregistroa borratu egiten da.

Desegin komandoari buruz aurkezpenetan

Desegin zerrenda garbitu egiten da diseinu berria aplikatzen zaionean diapositiba bati.