Egoera-barra

Uneko orriari buruzko informazioa erakusten du egoera-barrak.

Dokumentuko kokalekua

Uneko orriaren zenbakia eta kalkulu-orrian guztira dauden orrien kopurua erakusten ditu.

Uneko orrialde-estiloa

Uneko orrialde-estiloak bistaratuko dira. Estiloa editatzeko egin klik bikoitza. Beste estilo bat hautatzeko egin klik saguaren eskuineko botoiaz.

Zooma

Uneko orrialdea bistaratzeko zoom-faktorea zehazten du.

Txertatze modua

Uneko txertatze modua bistaratzen du. TXERT = txertatu eta gainidatzi txandaka ditzakezu hemen.

Hautapen modua

Hemen hautapena modu batetik beste batera alda daiteke.

Dokumentuko aldaketak

Dokumentuan egindako aldaketak oraindik ez badituzu gorde disko gogorrean, "*" agertuko da egoera-barrako eremu honetan. Gorde gabeko dokumentu berrietan ere aplikatzen da.

Sinadura digitala

Ikus hau ere: Sinadura digitalak.

Formula estandarra, data/ordua, errore-mezua

Uneko dokumentuari buruzko informazioa erakusten du. Lehenespenez, hautatutako gelaxken edukiaren batura erakusten da.