Txertatu

Egin klik ikonoaren alboko gezian, eta Txertatu tresna-barra irekiko da. Grafikoak eta karaktere bereziak gehitu ahal izango dituzu uneko orrian.

Tresnen barrako ikonoa:

Ikonoa

Txertatu

Ondorengo ikonoak hauta ditzakezu:

Marko mugikorra

Uneko dokumentuan marko mugikor bat txertatzen du. HTML dokumentuetan marko mugikorrak beste fitxategi batzuetako edukia bistaratzeko erabiltzen dira.

Ikonoa

Marko mugikorra

Karaktere berezia

Instalatutako letra-tipoetan aurkitutako ikurren barrutitik karaktereak txertatzen uzten dio erabiltzaileari.

Ikonoa

Karaktere berezia

Fitxategitik

Irudi bat txertatzen du uneko dokumentuan .

Icon

Irudia

Audioa edo bideoa

Audio- edo bideo-fitxategi bat txertatzen du zure dokumentuan.

Audioa edo bideoa

Formula

Uneko dokumentuan formula bat txertatzen du.

Ikonoa

Formula

Diagrama

Ikonoa

Diagrama

OLE objektua

OLE objektu bat txertatzen du uneko dokumentuan. OLE objektua esteka edo objektu kapsulatu gisa txertatzen da.

Ikonoa

OLE objektua