Erakutsi xehetasunak (Taula dinamikoa)

Xehetasun gehiago emateko orri berria txertatzen du, taula dinamikoaren uneko gelaxkari buruzko informazio gehiago emateko. Taula dinamikoko gelaxkan klik bikoitza ere egin daiteke xehetasun gehiagorako orria txertatzeko. Orri berriak jatorrizko datu-iturriko errenkaden azpimultzo bat erakutsiko du, uneko gelaxkan bistaratzen den datua nondik datorren ikusteko.

Komando hau erabiltzeko...

Aukeratu Datuak - Taldea eta eskema - Erakutsi xehetasunak (taula dinamiko batzuentzako).

Ohar-ikonoa

Ezkutuko elementuak ez dira ebaluatzen, ezkutuko elementuen errenkadak bai sartzen direla. 'Erakutsi xehetasunak' gelaxka-barrutietan edo datu-baseetako datuetan oinarritutako taula dinamikoetan soilik daude erabilgarri.