LibreOffice Basic-en laguntza

LibreOffice aplikazioak Aplikazio Programen Interfazea (API) eskaintzen du, eta horrek LibreOffice osagaiak hainbat programazio-lengoaiaren bidez kontrolatzeko aukera ematen dizu LibreOffice Software Development Kit-a (SDK) erabiliz. LibreOffice API eta Software Development Kit-ari buruz informazio gehiago lortzeko, bisitatu ondorengo helbidea: https://api.libreoffice.org

Laguntza-sekzio honek LibreOffice Basic aplikazioaren ohiko funtzioak azaltzen ditu. Informazio sakonagoa nahi baduzu, kontsultatu OpenOffice.org BASIC-en programazio-gida wikian.

LibreOffice Basic-ekin lan egitea

LibreOffice Basic-ekin programatzea

Exekuzio-garaiko funtzioak

Makro bat grabatzea

Basic elkarrizketa-koadroa sortzea

Elkarrizketa-koadroen editorean kontrolak sortzea

Elkarrizketa-koadroen editoreko kontrolen propietateak aldatzea

Elkarrizketa-koadroak programa-kodea erabiliz irekitzea

Elkarrizketa-koadroen editoreko kontrolak programatzeko adibideak

VBA makroekin lan egitea

VBA makroekin lan egitea

VBA funtzio esklusiboak

LibreOffice aplikazioaren barneko Basic makro-liburutegiak

LibreOffice suiteak zure Basic makroetatik atzitu daitezkeen Basic makro-liburutegien multzo bat instalatzen du.

Tools liburutegia

Depot liburutegia

Euro liburutegia

FormWizard liburutegia

Gimmicks liburutegia

Schedule liburutegia

ScriptBindingLibrary liburutegia

Template liburutegia

Laguntzari buruzko laguntza

Laguntzak programaren ezarpen lehenetsiak erreferentziatzen ditu lehenetsia ezarritako sistema batean. Koloreen deskripzioak, saguaren ekintzak eta bestelako elementu konfiguragarriak instalatuta daukazun programa eta sistematik desberdina izan daiteke.

LibreOffice laguntzaren leihoa

Aholkuak eta aholku luzeak

Indizea - Gako hitzen bidezko bilaketa laguntzan

Bilatu - Testu osoko bilaketa

Laster-markak kudeatzea

Edukia - Laguntzaren gai nagusiak