Λήψη υποστήριξης

Μπορείτε να βρείτε υποστήριξη στον ιστότοπο του LibreOffice στο www.libreoffice.org.

Για μια συνοπτική παρουσίαση των υπαρχόντων υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, ανατρέξτε στο αρχείο Readme που θα βρείτε στο φάκελο LibreOffice.

Σελίδες υποστήριξης τοπικών γλωσσών

Τα έργα τοπικής υποστήριξης του LibreOffice προσφέρουν σελίδες υποστήριξης σε τοπικές γλώσσες. Μπορείτε να βρείτε μια επισκόπηση των έργων τοπικών γλωσσών στο www.libreoffice.org/community/nlc/. Μπορείτε να βρείτε βοήθεια και υποστήριξη στην αγγλική γλώσσα στον ιστότοπο του LibreOffice στο www.libreoffice.org.

Λίστες ταχυδρομείου

Ρωτήστε για το LibreOffice, βρείτε βοήθεια από τους εθελοντές και συζητήστε τα θέματα στις δημόσιες λίστες ταχυδρομείου. Μπορείτε να βρείτε πολλές γενικές και εξειδικευμένες λίστες ταχυδρομείου στον ιστότοπο του LibreOffice στο www.libreoffice.org/get-help/mailing-lists/.

Συζητήσεις

Μπορείτε να προσπελάσετε τις αλληλοβοήθειες ιστού για να ρωτήσετε και να απαντήσετε ερωτήσεις για το LibreOffice. Επιλέξτε το μενού Βοήθεια – Λήψη διαδικτυακής βοήθειας... για να προσπελάσετε τις αλληλοβοήθειες στη γλώσσα σας.

Ασφάλεια

Σε περίπτωση που ανησυχείτε για το θέμα της ασφάλειας όταν χρησιμοποιείτε αυτό το λογισμικό, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους δημιουργούς στη δημόσια λίστα ταχυδρομείου. Εάν θέλετε να συζητήσετε το οποιοδήποτε θέμα με άλλους χρήστες, στείλτε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στη δημόσια λίστα ταχυδρομείου users@libreoffice.org.

Λήψεις

Μπορείτε να κατεβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοσης του LibreOffice από το www.libreoffice.org/download/.

Τεκμηρίωση

Μπορείτε να μεταφορτώσετε την τεκμηρίωση ως αρχεία PDF, πώς να και οδηγούς από τον ιστότοπο τεκμηρίωσης του LibreOffice στο documentation.libreoffice.org. Μπορείτε επίσης να προσπελάσετε τον ιστότοπο τεκμηρίωσης επιλέγοντας το μενού Βοήθεια – Οδηγοί χρήστη….

Συμμετάσχετε και συνεισφέρετε

Αν θέλετε να συμμετάσχετε ενεργά στην παγκόσμια κοινότητα του LibreOffice, είστε ευπρόσδεκτοι να στείλετε σχόλια, να συζητήσετε λειτουργίες να προτείνετε βελτιώσεις, να γράψετε τα δικά σας άρθρα στις συχνές ερωτήσεις, πώς να, εγχειρίδια, να δημιουργήσετε εκπαιδευτικά βίντεο, κλπ.

Επισκεφτείτε τη σελίδα Συμμετοχή και ακολουθείστε τους συνδέσμους για τους συντελεστές.