Tilføjelse af nummerering

For at tilføje nummerering til en liste

1. Marker de(t) afsnit, hvor du vil tilføje nummerering.

2. På værktøjslinjen Formatering skal du klikke på ikonet Nummerering til/fra Ikon.

3. For at ændre formateringen og hierarkiet for en nummereret liste skal du klikke i listen og så åbne værktøjslinjen Punktopstilling.

Noteikon

For at fjerne nummerering skal du vælge de nummererede afsnit og så klikke på ikonet Nummerering til/fra på værktøjslinjen Formatering.

For at formatere en nummereret liste

For at ændre formateringen af en nummereret liste skal du klikke i listen og så vælge Formater - Punktopstilling.