Rotering af tekst

Du kan kun rotere tekst, der er indeholdt i et tegneobjekt.

1. Vælg Vis - Værktøjslinjer - Tegning for at åbne værktøjslinjen Tegning.

2. Vælg ikonet Tekst Ikon.

3. Træk i dit dokument for at tegne tekstobjektet og skriv så din tekst.

4. Klik udenfor objektet, og klik så på den tekst du indtastede. Klik på ikonet Roter Ikon på værktøjslinjen Tegneobjektegenskaber.

5. Træk i et af hjørnehåndtagene på tekstobjektet.

Tipikon

Du kan også højreklikke på tekstobjektet, vælge Placering og størrelse, klik på fanebladet Rotation, og indtast så en rotationsvinkel eller en ny position for objektet.