Brug af direkte-markøren

Direkte-markøren giver dig mulighed for at indtaste tekst hvor som helst på en side.

For at bestemme hvordan direkte-markøren skal opføre sig, skal du vælge - LibreOffice Writer - Formateringshjælp.

1. På værktøjslinjen Funktioner, klik på ikonet Direkte-markør Ikon.

2. Klik i et frit mellemrum i tekstdokumentet. Musemarkøren ændrer sig for at vise justeringen som vil blive anvendt til den tekst, som du skriver:

Ikon Venstrejusteret

Ikon Centreret

Ikon Højrejusteret

3. Skriv din tekst. LibreOffice indsætter automatisk det nødvendige antal tomme linjer, og hvis indstillingerne er aktiveret også tabulatorer og mellemrum.

Skabeloner og typografier

Oprettelse af en dokumentskabelon

Ændring af standardskabelonen