Ændre STORE/små bogstaver i en tekst

Du kan skifte mellem store og små bogstaver i en tekst, formatere tekst med store bogstaver i reduceret størrelse eller ændre første bogstav i hvert ord i en markering til stort bogstav.

Noteikon

Når du anvender formatering i din tekst med Formater - Tegn, forbliver teksten den samme, bare vist på en anden måde. Hvis du i stedet vælger Formater - Tekst eller Formater - Tekst - Roter skrivemåde, bliver teksten permanent ændret.

For at ændre tekst til store bogstaver

1. Vælg den tekst, som du vil ændre til store bogstaver.

2. Gør et af følgende:

Vælg Formater - Tekst - STORE BOGSTAVER.

Vælg Formater - Tegn, klik på fanebladet Skrifteffekter, og vælg dernæst den ønskede type visning af teksten med store bogstaver i boksen Effekter. "Store bogstaver" vil vise alle bogstaverne som store bogstaver (majuskler). "Titel" vil vise første bogstav i hvert ord som stort bogstav. "Kapitæler" vil vise alle bogstaverne som store bogstaver, men de oprindeligt små bogstaver (minuskler) vil blive vist i en mindre skriftstørrelse end de store.

For at ændre tekst til små bogstaver

1. Vælg den tekst, som du vil ændre til små bogstaver.

2. Gør et af følgende:

Vælg Formater - Tekst - små bogstaver.

Vælg Formater - Tegn, klik på fanebladet Skrifteffekter og vælg så "små bogstaver" i boksen Effekter.

Fremhævelse af tekst