Ændring af standardskabelonen

Standardskabelonen indeholder standardformateringsinformation til nye tekstdokumenter. Hvis du vil, kan du oprette en ny skabelon og bruge den som standardskabelon.

For at oprette en standardskabelon

1. Opret et dokument og det indhold og de typografier som du ønsker.

2. Vælg Filer - Skabeloner - Gem som skabelon.

3. I feltet Ny skabelon skriv et navn på den nye skabelon.

4. I dialogboksen som viser sig, skal du dobbeltklikke på folderen "Mine skabeloner", og derefter klikke Gem. Du vil dernæst blive spurgt efter et navn; skriv navnet og klik på OK.

5. Vælg Filer - Ny(t) - Skabeloner.

6. Dobbeltklik folderen "Mine skabeloner".

7. Klik på den skabelon, du har oprettet, og klik på Sæt som standard.

8. Luk dialogen.

Oprettelse af en dokumentskabelon

Skabeloner og typografier

Ændre standardskabeloner