Modificering af rækker og kolonner med tastaturet

Når du indsætter eller sletter celler, rækker eller kolonner i en tabel, vil indstillingerne Adfærd for rækker og kolonner bestemme, hvordan de tilstødende elementer bliver påvirket. Du kan for eksempel kun indsætte nye rækker og kolonner i en tabel med Faste række- og kolonnedimensioner, hvis pladsen tillader det.

Noteikon

Bemærk at disse egenskaber kun er gyldige for ændringer til kolonnebredde, som er skabt ved brug af tastaturet. Ved brug af musen, er du frit stillet til at ændre kolonnebredde.

For at angive Rækkers/koloners opførsel egenskaber for tabeller i tekstdokumenter, vælg - LibreOffice Writer - Tabel. Der er tre visningsmuligheder for tabeller:

Ændre størrelse på rækker og kolonner i teksttabeller

Tilføjelse eller sletning af en række eller en kolonne i en tabel ved brug af tastaturet

Fletning og opdeling af celler