Opdatering af typografier fra markeringer

1. Vælg Vis - Typografier og formatering

2. Klik på ikonet for den typografikategori som du vil opdatere.

3. Klik i dokumentet på det sted, hvorfra du vil kopiere den opdaterede typografi. Klik for eksempel på et manuelt formateret afsnit, som du ønsker at kopiere formateringen fra.

4. I vinduet Typografier og formatering skal du klikke på den typografi, du vil opdatere.

5. Klik på pilen ved siden af ikonet Ny typografi fra markering og vælg Opdater typografi fra undermenuen.

Noteikon

Kun de manuelt formaterede attributter af teksten ved markørens placering i dokumentet vil blive tilføjet til typografien som er valgt i vinduet Typografier og formatering. Alle attributter som blev anvendt som en del af typografien vil ikke blive tilføjet til den opdaterede typografi.