Oprettelse af nye typografier ud fra markeringer

For at oprette en ny typografi på baggrund af et manuelt formateret afsnit

1. Vælg Vis - Typografier og formatering

2. Klik på ikonet for den typografikategori, som du vil oprette.

3. Klik i dokumentet, hvor du vil kopiere typografien fra, for eksempel i et afsnit som du har anvendt manuel formatering på.

4. Klik på pilen ved siden af ikonet Ny typografi fra markering og vælg Ny typografi fra markering på undermenuen.

5. Skriv et navn i feltet Typografinavn.

6. Klik på OK.

For at oprette en ny typografi ved hjælp af træk og slip

1. Vælg Vis - Typografier og formatering

2. Klik på ikonet for den typografikategori, som du vil oprette.

3. Marker mindst ét tegn eller objekt i den typografi, som du vil kopiere. For side- og rammetypografier, marker mindst ét tegn eller objekt på siden eller i rammen.

4. Træk tegnet eller objektet til vinduet Typografier og formatering og slip.

For afsnits- og tegntypografier, kan du trække-og-slippe på det tilsvarende ikon i vinduet Typografier og formatering. Du behøver ikke at åbne typografikategorien på forhånd.

Noteikon

Du kan også trække-og-slippe en ramme ind i vinduet Typografier og formatering for at oprette en ny rammetypografi: Klik på rammen, vent et øjeblik med museknappen trykket ned, men uden at flytte musen, træk så rammen til vinduet Typografier og formatering og slip rammen på ikonet Rammetypografier.