Anvendelse af typografier i fyldformattilstand

Du kan hurtigt anvende typografier, såsom afsnit- og tegntypografier, i dit dokument ved at bruge Fyldformattilstand i vinduet Typografier og formatering.

1. Vælg Vis - Typografier

2. Klik på ikonet for den typografikategori som du vil anvende.

3. Klik på typografien, og klik så på ikonet Fyldformattilstand Ikon i vinduet Typografier og formatering.

4. Flyt musemarkøren til hvor du vil for at anvende typografien i dokumentet og klik. For at anvende typografien på mere end ét element, skal du trække for at vælge elementerne og så slippe.

5. Tryk på Esc, når du er færdig.