Brug af genvejstaster (LibreOffice Writer-tilgængelighed)

Noteikon

Nogle af genvejstasterne kan være tildelt til dit operativsystem. Taster, som er tildelt til operativsystemet, er ikke tilgængelige i LibreOffice. Prøv at tildele forskellige taster enten i LibreOffice i Funktioner - Tilpas - Tastatur eller i dit operativsystem.

Tryk tasterne +<understreget tegn> for at åbne en menu. I en åben menu, tryk det understregede tegn for at udføre en kommando. For eksempel, tryk +I for at åbne menuen Indsæt og derefter T for at indsætte en tabel.

For at åbne en genvejsmenu, tryk på Skift+F10. For at lukke en genvejsmenu, tryk Esc.

For at indsætte sektioner

1. Vælg Vis - Værktøjslinjer - Indsæt for at åbne værktøjslinjen Indsæt.

2. Tryk på F6 indtil fokus er på værktøjslinjen Indsæt.

3. Tryk på Højrepil indtil ikonet Sektion bliver valgt.

4. Tryk på Pil ned og tryk så på Højrepil for at sætte bredden af den sektion, som du vil indsætte.

5. Tryk Enter.

6. Tryk på F6 for at placere markøren inde i dokumentet.

For at indsætte teksttabeller

1. Tryk på F6 indtil fokus er på værktøjslinjen Standard.

2. Tryk på Højrepil indtil ikonet Tabel bliver valgt.

3. Tryk på pil ned, brug derefter piletasterne for at vælge antal kolonner og rækker som skal inkluderes i tabellen.

4. Tryk Enter.

5. Tryk på F6 for at placere markøren inde i dokumentet.

Genveje (LibreOffice Tilgængelighed)

Genvejstaster for LibreOffice Writer