Kombinering af nummererede lister

Du kan kombinere nummererede lister i en enkelt fortløbende nummereret liste.

For at kombinere fortløbende nummererede lister

1. Marker alle afsnittene i listerne.

2. På værktøjslinjen Formatering skal du klikke to gange på ikonet Nummerering til/fra.

For at oprette en nummereret liste fra ikke-fortløbende afsnit:

1. Hold Ctrl-tasten nede, træk en markering i det første nummererede afsnit. Det er kun nødvendigt at markere et enkelt tegn.

2. Fortsæt med at holde Ctrl nede, og træk en markering i hvert nummereret afsnit på listerne som du vil kombinere.

3. På værktøjslinjen Formatering skal du klikke to gange på ikonet Nummerering til/fra.

Nummerering og nummereringstypografier

Tilføjelse af punkttegn

Tilføjelse af nummerering

Slå punktopstilling fra for individuelle afsnit.

Bruge billedtekster

Angivelse af værdiområder