Om sidehoveder og -fødder

Sidehoveder og -fødder er områder i de øverste og nederste sidemargener, hvor du kan tilføje tekst eller grafik. Sidehoveder og -fødder bliver føjet til den aktuelle sidetypografi. Enhver side, som bruger den samme typografi modtager automatisk det sidehoved eller den sidefod, som du tilføjer. Du kan indsætte Felter, såsom sidetal og kapiteloverskrifter, i sidehoveder og -fødder i et tekstdokument.

Noteikon

Sidetypografien for den aktuelle side vises i Statuslinjen.

Sidehoveder og -fødder i HTML-dokumenter

Nogle af sidehoved- og sidefodsindstillingerne er også tilgængelige for HTML-dokumenter. Sidehoveder og -fødder er ikke understøttet af HTML og bliver i stedet eksporteret med specielle mærker, så de kan ses i en browser. Sidehoveder og -fødder bliver kun eksporteret i HTML-dokumenter, hvis de er aktiveret i Weblayout. Når du genåbner dokumentet i LibreOffice, vil sidehoveder og -fødder vises korrekt, inklusiv felter som du indsatte.