Afstand mellem fodnoter

Hvis du vil øge afstanden mellem fod- eller slutnotetekster, kan du føje en top- og bundkant til den tilsvarende afsnitstypografi.

1. Klik i en fod- eller slutnote.

2. Vælg Vis - Typografier

3. Højreklik afsnitstypografien, som du vil ændre, for eksempel "Fodnote", og vælg Modificer.

4. Klik på fanebladet Kanter.

5. I området Standard, klik på ikonet Sæt kun top- og bundkanter.

6. I området Linje, skal du klikke på en linje i listen Stil.

7. Vælg "Hvid" i feltet Farve. Hvis baggrunden på siden ikke er hvid, vælg den farve, som passer bedst til baggrundsfarven.

8. I området Afstand til indhold, ryd afkrydsningsfeltet Synkroniser.

9. Indtast en værdi i felterne Top og Bund.

10. Klik på OK.

Indsættelse og redigering af fod- eller slutnoter

Formater - Afsnit - Kanter