Beregning på tværs af tabeller

Du kan udføre beregninger, som spænder over mere end en enkelt tabel i et tekstdokument.

1. Åbn et tekstdokument, indsæt to tabeller og skriv tal i nogle få celler i begge tabeller.

2. Placer din markør i en tom celle i en af tabellerne.

3. Tryk F2.

4. I Formellinjen, skal du indtaste den funktion, som du vil udføre, for eksempel, =SUM.

5. Klik i en celle der indeholder et tal, tryk plustegnet (+) og klik så i en anden celle, der indeholder et tal.

6. Tryk på Enter.

Formellinje

Beregning i tekstdokumenter

Beregning af komplekse formler i tekstdokumenter

Beregning og indsættelse af resultatet af en formel i et tekstdokument

Beregner summen af en række tabelceller