Tilføjelse af undtagelser til Autokorrekturliste

Du kan forhindre Autokorrektur i at rette specifikke forkortelser eller ord, som har blandede store og små bogstaver.

1. Vælg Funktioner - Autokorrektur - Autokorrekturindstillinger og klik så på fanebladet Undtagelser.

2. Gør et af følgende:

Skriv forkortelsen efterfulgt af et punktum i feltet Forkortelser (Der startes ikke med stort begyndelsesbogstav efter) og klik på Ny(t).

Skriv ordet i feltet Ord, som BEgynder med to STore BOgstaver og tryk på Ny(t).

Tipikon

For hurtigt at fortryde en Autokorrekturerstatning, tryk på +Z. Dette tilføjer også ordet eller forkortelsen, som du indtastede, til Autokorrekturs undtagelsesliste.

Automatisk kontrol af stavning