Deaktivering af Autokorrektur

Som standard retter LibreOffice automatisk mange almindelige tastefejl og tildeler formatering, mens du taster.

For at fjerne et ord fra Autokorrekturlisten

1. Vælg Funktioner - Autokorrektur - Indstillinger.

2. Klik på fanebladet Erstat.

3. Vælg i listen Autokorrektur, ordparret som du vil fjerne.

4. Klik på Slet.

For at stoppe erstatning af anførselstegn

1. Vælg Funktioner - Autokorrektur - Indstillinger.

2. Klik på fanebladet Lokaliseringsindstillinger

3. Ryd afkrydsningsfelterne "Erstat".

For ikke at gøre det første bogstav i en sætning stort

1. Vælg Funktioner - Autokorrektur - Indstillinger.

2. Klik på fanebladetIndstillinger.

3. Ryd afkrydsningsfeltet "Første bogstav i sætninger med stort".

For at stoppe tegning af en linje, når du skriver tre identiske tegn

LibreOffice tegner automatisk en linje, når du skriver tre af de følgende tegn og trykker på Enter: - _ = * ~ #

1. Vælg Funktioner - Autokorrektur - Autokorrekturindstillinger.

2. Klik på fanebladetIndstillinger.

3. Ryd afkrydsningsfeltet "Anvend kant".

Brug af Autotekst

Tegne linjer i tekst

Aktivering eller deaktivering af talgenkendelse i tabeller