Titel

Indsætter titlen, der er specificeret i dokumentegenskaberne, som et felt. Dette felt viser data, der er indtastet i feltet Titel under Filer - Egenskaber - Beskrivelse.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Indsæt - Felter - Titel

Hvis du gerne vil indsætte en anden dokumentegenskab som et felt, så vælg Indsæt - Felter - Flere felter og foretag de ønskede indstillinger i dialogen Felter. Kategorien Dokumentinformation indeholder alle felterne vist i dokumentegenskaberne.