Dato

Indsætter dags dato som et felt. Standard datoformat bliver brugt, og datoen bliver ikke opdateret automatisk.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Indsæt - Felter - Dato

Hvis du gerne vil definere et anderledes datoformat eller vil have datoen automatisk opdateret, så vælg Indsæt - Felter - Flere felter for at indsætte en feltkommando og lave den ønskede indstilling i dialogen Felter Formatet for et eksisterende dato felt kan når som helst ændres ved at vælge Rediger - Felter.