Signer signaturlinjen digitalt.

LibreOffice Writer lader dig signere en signaturlinje digitalt.

Under signering af en signaturlinje udfylder LibreOffice linjen med underskriverens navn, tilføjer information om udstederen af den digitale signatur og indsætter efter dit valg dato for underskrivelsen.

For at tilgå denne kommando...

Vælg kontekstmenuen til det grafiske objekt Signaturlinje. Vælg Signer Signaturlinje.

Dit navn

Indtast dit navn som underskriver af dokument. Dit navn vil blive indsat under signaturens vandrette linje.

Certifikat

Klik på Vælg certifikat knappen for at åbne dialogboksen Vælg Certifikat, hvor dine certifikater vises. Vælg det certifikat der er relevant for underskrift af det aktuelle dokument.

Noteikon

Informationer om certifikatets udsteder indsættes i bunden af signaturlinjen.

Instruktioner fra dokumentets ophavsmand:

Dette område viser instruktioner indtastet af dokumentets ophavsmand når tilføjelse af signaturlinjen udføres.

Tilføj kommentar

Tilføj kommentarer om signaturen. Kommentarer vises i certifikatets Beskrivelses-felt.

Noteikon

Hvis aktiveret da signaturlinjen blev oprettet, indsættes datoen for underskriften i øverste højre hjørne af signaturlinjen.

Underskrevet signaturlinje